Πρώτο κουδούνι…

Με χαρά και προσμονή για το νέο διδακτικό έτος πραγματοποιήθηκε  ο Αγιασμός του σχολικού έτους 2023-2024 στο σχολείο μας! Μαθητές, γονείς, και δάσκαλοι ανταποκρίθηκαν στο πρώτο για το σχολικό έτος κάλεσμα του κουδουνιού και δέχτηκαν τις ευχές για ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ!

Ευχαριστούμε πολύ τη Μητρόπολη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας και τον πατήρ κ. Πρόδρομο Γκριτζαλιώτη για τις ευχές τους στο νέο ξεκίνημά μας

Ευχαριστούμε πολύ το Δήμο Βέροιας που εκπροσώπησε ο κ. Ασλάνογλου Στέλιος, στέλνοντας τις ευχές τις δικές του και του δημάρχου κ. Βοργιαζίδη Κωνσταντίνου.

Το πρώτο καλωσόρισμα του νέου διευθυντή κ. Χριστουλάκη Παναγιώτη δέχτηκαν οι μαθητές του σχολείου και κυρίως της Α΄ δημοτικού.

Το δικό του παρόν έδωσε και ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του σχολείου μας με την πρόεδρο κ. Ευταξιάδου Κορίνα προσφέροντας στα “πρωτάκια” μας ένα ζεστό καλωσόρισμα και μικρά δωράκια για το νέο ξεκίνημά τους.

Ευχαριστούμε όλους όσους ήταν σήμερα στον αγιασμό μας και στέλνουμε το δικό μας μήνυμα αγάπης και ελπίδας στους δοκιμασμένους μαθητές, γονείς, δασκάλους και κατοίκους της Θεσσαλίας και του Έβρου.

Καλή σχολική χρονιά!!!