ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΗΝ Α΄ ΤΑΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2021-2022

Από 1/3/2021 μέχρι και τις 20/3/2021 θα πραγματοποιηθούν οι εγγραφές των μαθητών που γεννήθηκαν από 1-1-2015 έως 31-12-2015 στην Α΄ Τάξη του Δημοτικού.

Στο σχολείο μας δικαίωμα εγγραφής έχουν οι μαθητές που οι οικογένειές τους κατοικούν εντός των χωροταξικών ορίων της σχολικής μας περιφέρειας (βλ. όρια)

Οι εγγραφή των μαθητών μπορεί να γίνει καθημερινά από τις 11:00 ως και τις 12:00μ.μ. και από τις 13:30 ως τις 14:00 στο γραφείο του Διευθυντή του σχολείου (λαμβάνοντας όλα τα απαιτούμενα μέτρα αποφυγής διασποράς του κορονοϊού, όπως αυτά έχουν ανακοινωθεί από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ.) είτε ηλεκτρονικά στη σελίδα υποβολής ηλεκτρονικής αίτησης κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ (σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να επισυνάψετε τα απαραίτητα δικαιολογητικά ψηφιακά είτε να τα προσκομίσετε ιδιοχείρως στο σχολείο.)

Εναλλακτικά μπορείτε να μας υποβάλετε όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά εγγραφής στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του σχολείου μας: 3dimver@gmail.com

KATEBAΣΤΕ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΦΑΝΟΥΝ ΧΡΗΣΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ TOY ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΑΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

1. Αίτηση – Υπεύθυνη Δήλωση που μπορείτε να προμηθευτείτε από το σχολείο ή να την κατεβάσετε από ΕΔΩ: ΑΙΤΗΣΗ PDFΑΙΤΗΣΗ WORD

2. Βιβλιάρίο Υγείας του μαθητή ή προσκόμιση άλλου στοιχείου στο οποίο αποδεικνύεται ότι έγιναν όλα τα προβλεπόμενα εμβόλια

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ

A/AΕΙΔΟΣ ΕΜΒΟΛΙΩΝΑΡΙΘΜΟΣ ΔΟΣΕΩΝ
1ΗΠΑΤΙΤΙΔΑΣ Β3 ΔΟΣΕΙΣ
2ΔΙΦΘΕΡΙΤΙΔΑΣ- ΤΕΤΑΝΟΥ- ΚΟΚΚΥΤΗ5 ΔΟΣΕΙΣ
3ΠΟΛΙΟΜΕΛΥΤΙΔΑΣ4 ΔΟΣΕΙΣ
4ΑΙΜΟΦΙΛΟΥ ΤΥΠΟΥ Β   *4 ΔΟΣΕΙΣ
5ΜΗΝΙΓΓΙΤΙΔΟΚΟΚΚΟΥ  **3 ΔΟΣΕΙΣ
6ΠΝΕΥΜΟΝΙΟΚΟΚΚΟΥ  ***4 ΔΟΣΕΙΣ
7ΙΛΑΡΑΣ ? ΕΡΥΘΡΑΣ-  ΠΑΡΩΤΙΤΙΔΑΣ2 ΔΟΣΕΙΣ
8ΑΝΕΜΕΥΛΟΓΙΑΣ2 ΔΟΣΕΙΣ
9ΗΠΑΤΙΤΙΔΑΣ Α2 ΔΟΣΕΙΣ

*    Το εμβόλιο του αιμόφιλου τύπου Β γίνεται ως την ηλικία ων 5 ετών

**   Το εμβόλιο του μινιγγιτιδόκοκκου εάν γίνει μετά το 1ο έτος γίνεται σε μία δόση

*** Το εμβόλιο του πνευμονιόκοκκου γίνεται ως την ηλικία ων 5 ετών

3. Αποδεικτικό στοιχείο της διεύθυνσης κατοικίας.  (Απόδειξη παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, τηλεφωνίας κλπ.)

Σε περίπτωση που τα παραπάνω παραστατικά δεν υπάρχουν, είναι αναγκαία η προσκόμιση Υπεύθυνης Δήλωσης του γονέα για τον προσδιορισμό της διεύθυνσης κατοικίας του μαθητή. Η Υπεύθυνη Δήλωση γίνεται αποδεκτή μόνον σε περιπτώσεις αδυναμίας προσκόμισης κάποιου αποδεικτικού στοιχείου (όπως για παράδειγμα, σε περίπτωση πρόσφατης μετοίκησης), όπου δηλώνεται και η υποχρέωση προσκόμισης του απαιτούμενου αποδεικτικού.

4. Βεβαίωση φοίτησης Νηπιαγωγείου

Το Νηπιαγωγείο για την εγγραφή των παιδιών στην Α΄ Τάξη του Δημοτικού εκδίδει προσωρινά Βεβαίωση Φοίτησης. Με την ολοκλήρωση της φοίτησης στο τέλος του σχολικού έτους εκδίδεται Πιστοποιητικό Φοίτησης το οποίο υπηρεσιακά το Νηπιαγωγείο (εφόσον βρίσκεται στην περιοχή της Βέροιας) θα μας αποστείλει.

Όπου δεν είναι δυνατή η προσκόμιση Βεβαίωσης παρακολούθησης νηπιαγωγείου, οι γονείς και κηδεμόνες των νηπίων υποβάλλουν σχετική αίτηση προς τον οικείο Διευθυντή Εκπαίδευσης Π.Ε., στην οποία θα αναφέρονται οι λόγοι μη φοίτησης. Ο Διευθυντής Εκπαίδευσης, αφού εξετάσει την εν λόγω αίτηση, εγκρίνει την εγγραφή του μαθητή

5. Το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (ΑΔΥΜ)

Σε περίπτωση που δεν υπάρχει θα πρέπει να προσκομιστεί στο σχολείο συμπληρωμένο με την έναρξη του νέου σχολικού έτους 2021-2022. Αν δεν έχετε ΑΔΥΜ μπορείτε να το προμηθευτείτε από το Σχολείο μας ή να το κατεβάσετε από ΕΔΩ: ΑΔΥΜ

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟ ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΠΡΩΙΝΗΣ ΖΩΝΗΣ


α. Προϋποθέσεις εγγραφής μαθητών/τριών στο Προαιρετικό Ολοήμερο Πρόγραμμα
Οι μαθητές/τριες εγγράφονται στο Προαιρετικό Ολοήμερο Πρόγραμμα κατόπιν σχετικής αίτησης-δήλωσης των γονέων/κηδεμόνων τους. Οι Διευθυντές/τριες και οι Προϊστάμενοι/ες των Δημοτικών Σχολείων κάνουν δεκτές όλες ανεξαιρέτως τις αιτήσεις των γονέων/κηδεμόνων για φοίτηση των μαθητών/τριών στο Ολοήμερο Πρόγραμμα, χωρίς προϋποθέσεις σύμφωνα με τη με αρ. πρωτ. 118139/Δ1/9-9-2020 Υ.Α.(Β 3838).
Οι μαθητές/τριες της Α΄ τάξης, μπορούν να εγγράφονται στο Προαιρετικό Ολοήμερο Πρόγραμμα κατόπιν σχετικής αίτησης-δήλωσης των γονέων/κηδεμόνων τους συμπληρώνοντας το παρακάτω έντυπο:
Έντυπο «ΔΗΜΟΤΙΚΟ-ΑΙΤΗΣΗ-ΔΗΛΩΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟ ΟΛΟΗΜΕΡΟ»
Εναλλακτικά μπορείτε να γράψετε το παιδί σας στο ολοήμερο συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα πατώντας ΕΔΩ

Ενδιάμεση αποχώρηση των μαθητών/τριών μπορεί να γίνεται μετά το τέλος της 2ης ώρας του Προαιρετικού Ολοήμερου Προγράμματος ( 15:00) εφόσον κατατεθεί σχετική ενυπόγραφη δήλωση των γονέων/κηδεμόνων τους.
β. Προϋποθέσεις συμμετοχής μαθητών/τριών στο τμήμα Πρωινής Ζώνης (7:00-8:00):
Στο τμήμα αυτό δικαίωμα συμμετοχής έχουν μαθητές/τριες οι οποίοι είναι εγγεγραμμένοι/νες και φοιτούν στο Προαιρετικό Ολοήμερο Πρόγραμμα. Ο ελάχιστος αριθμός για τη λειτουργία του τμήματος Πρωινής Ζώνης μαθητών/τριών είναι δέκα (10) μαθητές/τριες.