ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΙΣΟΔΟΥΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

       ΑΓΑΠΗΤΟΙ  ΓΟΝΕΙΣ

Σας ενημερώνουμε ότι:

1)  «Σύμφωνα με τη με αριθμ, 2368/Γ2/9-1-2007 Εγκύκλιο του Υ.ΠΟ.ΠΑΙ.Θ, οι θύρες εισόδου-εξόδου στο χώρο του σχολείου παραμένουν κλειστές καθ? όλη τη διάρκεια λειτουργίας του σχολείου.  Οι γονείς εισέρχονται στο σχολείο κατά τις προγραμματισμένες ώρες συναντήσεων με τους δασκάλους των τάξεων και μετά από άδεια του Διευθυντή του σχολείου».

2)  Οι γονείς και το κοινό εισέρχονται στο Σχολείο μόνο στο χώρο του γραφείου, όπου είναι και χώρος υποδοχής τους.

3)  Οι γονείς-κηδεμόνες εν ώρα λειτουργίας του Σχολείου μπορούν να επικοινωνούν με τα τέκνα τους με την ενημέρωση?άδεια του Διευθυντή του Σχολείου, και εφόσον υπάρχει συγκεκριμένος? αναγκαίος λόγος.

4)   Απαγορεύεται η είσοδος στο Σχολείο οποιουδήποτε και οποιασδήποτε σχέση έχει με τους μαθητές, εν ώρα διαλείμματος ή μαθήματος.

5)  Οι γονείς μπορούν να ενημερώνονται για τα παιδιά τους στις ημερομηνίες και ώρες που ανακοινώθηκαν από το Σχολείο. Για έκτακτους λόγους παρακαλούνται να επιλέγουν το χρόνο των διαλειμμάτων. Σε κάθε περίπτωση μπορούν να επικοινωνούν με τα Σχολεία τηλεφωνικά 3ο (2331025633) & 14ο (2331023143) αντίστοιχα, όπου θα ενημερώνουν υπεύθυνα τον αντίστοιχο Διευθυντή του Σχολείου. Παρακαλούμε  να προτιμούν το χρόνο των διαλειμμάτων ώστε να μην αποσπώνται οι δάσκαλοι από τα μαθήματά τους.

6)  Το κουδούνι του σχολείου χτυπάει στις 08.10 π. μ. Στις 08.20 π. μ.,

οι θύρες εισόδου-εξόδου κλείνουν.

  • Τη φετινή σχολική χρονιά για λόγους ασφάλειας και αποφυγής συνωστισμού η αποχώρηση των μαθητών που αναχωρούν με ταξί και από τα δύο σχολεία θα γίνεται από την οδό Απ. Παύλου (από τα ταξί) ,των μαθητών του 3ου Δημοτικού αποκλειστικά από την αυλόπορτα που βλέπει στο Τζαμί ενώ των μαθητών του 14ου αποκλειστικά από την αυλόπορτα της Μ. Μπότσαρη.
  • Σας ενημερώνουμε ότι τα σχολεία 3ο και 14ο διαθέτουν ιστοσελίδες οι οποίες θα ενημερώνονται για επείγοντα θέματα καθώς και δραστηριότητες που αφορούν μαθητές και γονείς.

           Ιστοσελίδα 3ου : http://3dim-veroias.ima.sch.gr/

         Ιστοσελίδα 14ου : http://14dim-veroias.ima.sch.gr/

 

 

Με εκτίμηση

 

                                                              Οι  Διευθυντές των Σχολείων

 

                                                      του 3ου            Κωνσταντίνος Ζιάκας

& του 14ου       Κυριάκος Αθανασιάδης