Ευχαριστήριο

Οι εκπαιδευτικοί του 3ου Δημοτικού Σχολείου Βέροιας ευχαριστούν τον συνταξιούχο δάσκαλο και ιστορικό λαογράφο Δημητράκη Θωμά για τον προσωπικό χρόνο που αφιέρωσε κοντά μας ξεναγώντας του μαθητές των τμημάτων της ΣΤ΄΄ τάξης μας σε αξιοθέατα και μνημεία της πόλης μας την Πέμπτη 10/11/2022.

Οι αστείρευτες γνώσεις του βοήθησαν σημαντικά τα παιδιά μας να […]

Ευχαριστήριο προς την ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας

Η Δ/νση, ο Σύλλογος Διδασκόντων, οι μαθήτριες & οι μαθητές του σχολείου μας θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ειλικρινείς ευχαριστίες προς την ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας και την κ. Νανά Καραγιαννίδου, υπεύθυνη προγραμματισμού της ΚΕΠΑ, για τη δυνατότητα χρήσης αίθουσας στο Χώρο Τεχνών για τις ημέρες 10-13 Ιουνίου 2019, με σκοπό την πραγματοποίηση έκθεσης ζωγραφικής […]

«ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΟΥΡΑΝΟ» Έκθεση ζωγραφικής & γιορτή λήξης στο Χώρο Τεχνών

Τη Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2019, στις 11:00, στον 2ο όροφο, στον Χώρο Τεχνών πραγματοποιήθηκε η τελετή έναρξης της έκθεσης ζωγραφικής των μαθητών/τριών του 3ου Δ.Σ. Βέροιας, με τίτλο «Κάτω από τον ίδιο ουρανό». Την έκθεση επιμελήθηκε η εικαστικός του σχολείου μας, κ. Ευαγγελία Αθανασιάδου. Η έκθεση θα είναι ανοιχτή για το κοινό καθημερινά, τα […]

Ευχαριστήριο προς τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Βέροιας

Η Δ/νση, ο Σύλλογος Διδασκόντων, οι μαθήτριες & οι μαθητές του σχολείου μας εκφράζουμε τις ειλικρινείς ευχαριστίες μας στο Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του σχολείου μας για τη στήριξή του, την άψογη συνεργασία και την ουσιαστική συνδρομή του με κάθε μέσο, σε οτιδήποτε χρειαστήκαμε.

Ημερήσια εκδρομή στην Αλεξάνδρεια

Την Τρίτη, στις 28/5/2019 το σχολείο μας πραγματοποίησε ημερήσια εκδρομή στο κτήμα “Πράσινος κήπος”, στην Αλεξλανδρεια.

Τσικνοπέμπτη στην αυλή του σχολείου

Την Πέμπτη, 28 Φεβρουαρίου 2019 οι μαθητές, οι μαθήτριες και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου “τσίκνισαν’ στην αυλή του σχολείου, χόρεψαν και διασκέδασαν, χάρη στην ευγενική προσφορά του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων, τους οποίους και ευχαριστούμε για την οργάνωση της εκδήλωσης και για τα πεντανόστιμα εδέσματα.

Γωνιά χαλάρωσης, φιλαναγνωσίας και βιωματικών δραστηριοτήτων.

Έτοιμη η γωνιά της Α΄ τάξης, χάρη στη συνδρομή του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων, τους οποίους και ευχαριστούμε πολύ για το πολύ όμορφο αποτέλεσμα!

Πρόσκληση σε γεύμα από το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων για την Στ΄ τάξη

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων θέλοντας να αποχαιρετήσει τις μαθήτριες & τους μαθητές της Στ΄τάξης, οι οποίοι αλλάζουν βαθμίδα εκπαίδευσης, πρόσφερε σ΄αυτούς και τους δασκάλους τους ένα όμορφο γεύμα σε ταβέρνα με μικρές εκπλήξεις και δωράκια, αλλά και τις καλύτερες ευχές τους, για καλή πρόοδο στο Γυμνάσιο.

Ο Σύλλογος Γονέων πρόσφερε επίσης παγωτά σε όλα […]

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ & ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΡΟΥΧΩΝ

Ο Σύλλλογος Διδασκόντων και η ΔΥΕΠ (Δομή Υποδοχής & Εκπαίδευσης Προσφύγων) Αγίας Βαρβάρας ευχαριστούμε θερμά τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών/τριών του 3ου & του 14ου Δ.Σ. για τη συγκέντρωση καλοκαιρινών ρούχων για τα παιδιά της ΔΥΕΠ, η οποία πραγματοποιήθηκε κατά το μήνα Απρίλιο.

[…]

Τσικνοπέμπτη

Αποκριάτικη γιορτούλα οργανώθηκε στο σχολείο μας την ημέρα της Τσικνοπέμπτης.

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων φρόντισε για την προμήθεια, το ψήσιμο και την προσφορά λαχταριστών εδεσμάτων στα παιδιά και τους δασκάλους. Τα παιδιά απόλαυσαν τη γιορτή, έπαιξαν, χόρεψαν και διασκέδασαν με την καρδιά τους!

Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων για […]